onze catalogus is beschikbaar voor download.

Download

REFERENTIES

Waarom voor ons kiezen?

WSM is gespecialiseerd in de engineering van bouwconstructies en systeemvloeren. WSM beschikt over constructief én bouwkundig hoog gekwalificeerd personeel met een hoge mate van praktijkervaring in de meest uiteenlopende projecten. Dit in combinatie met een afdeling die is gespecialiseerd in de technische uitwerking van systeemvloeren (met name breedplaat), holle wanden, balkbodems en ook massieve prefab, maakt dat WSM een totaaloplossing kan aanbieden die uniek is in Nederland en daarbuiten.
Van oorsprong is een architect in de eerste plaats een creatief persoon. Hij streeft naar een optimale combinatie van functionaliteit en vormgeving (AANZICHT van het gebouw). Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat een optimaal constructief ontwerp wordt ontwikkeld. Wij zeggen daarbij niet snel ‘nee’ en respecteren het ontwerp van de architect tot het uiterste. Het is makkelijk om te zeggen: ‘het gaat niet, doe het maar anders’, maar dat moment proberen wij zo lang mogelijk uit te stellen. Maar het liefst zijn we meer dan ‘alleen’ een constructeur. Het liefst zijn we raadgevend adviseur om opdrachtgever, architect en aannemer tijdens een bouwtraject met raad en daad terzijde te staan. Daarin ligt de toegevoegde waarde van WSM Engineering.
WSM Engineering is gebasseerd op doorzichtigheid en vertrouwen.
Om deze te bereiken handhaven we de volgende aanpak

VOORBEREIDINGS KOSTEN VAN DE KLANT MINIMALISEREN

BOUWMETHODE MET EIGEN KARAKTER

DUIDELIJKE 3D MODELLEN

DIGITALE KOPPELING PRODUCTIE SYSTEEMVLOEREN

PROBLEMEN OPLOSSEN IN HET VOORTRAJECT

ALLE ONDERDELEN OP ELKAAR AFGESTEMD


WSM Engineering in termen van klanttevredenheid en, als uw vertegenwoordiger respecteert uw budget en beschikt over hoog gekwalificeerd personeel om zo te zorgen voor een optimaal constructief en functioneel gebouw.

Onze hoge mate van praktijkervaring bepaalt eenbouwmethode waardoor gedurende het bouwtraject geen aanpassingen meer hoeven plaats te vinden.
Alle tekeningen worden door een partij uitgewerkt en dit resulteert in een duidelijk 3D model.

Zicht op WSM

De werkzaamheden van WSM Engineering zijn samen te vatten in drie sleutelwoorden: AANZICHT, INZICHT en TOEZICHT. Dit zijn de 3 kernbegrippen die de kwaliteit van een gebouw bepalen, en de elementen waarin WSM dé totaalpartner voor u kan zijn.

Met respect voor het architectonische beeld (AANZICHT), kunnen meedenken in het totale bouwproces (INZICHT) en weten hoe je de zaken optimaal kunt afstemmen, controleren en coördineren (TOEZICHT).

Wij zijn u graag van dienst!

Directie en management

SKSEngineering group 

Siamak KhebrehAlgemeen directeur

SKSHOLDING 

Medewerkers